Turkiet, alanyaDå var det bokat, en vecka i Alanya med Lina. Dör så jävla roligt!

THAT AINT WHAT YOU WANT TO HEAR

Hoppar över Dag 9 - Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med.... eftersom jag inte kommer på någon just nu.Random bild, jag och vickan i en reklamfilm. Status på den va?

Update: Har ändrat designen samt rensat inläggen från 2011, om det inte syns så uppdatera bara! ;)

Dagens outfit


Happy valentines day ♥Glad alla hjärtans dag!
Min dag började inget vidare. Tänkte för en gångs skull fixa håret och sminket noga, när jag kom fram till bussen ville jag bara rent av döö för jag såg ut som en blöt hund med mascara både ovanför och nedanför ögonen.
Hoppade över första lektionen och gick till min storasyster och fixade mig.
Bättre start hade man ju kunnat ha!

Gästblogg av vickan

Hej, jag känner mig lite kär..ASSå nu tror ni att jag är helt störd, när jag skriver det här på bloggen!?? Men det är det lättaste sättet att få alla att vara medvetnaom det. Men inte bara kär utan lite trött för jag vaknade 06.20 och hade rinnande bajs på g.men det gick över.men nu ska jag snart se melodifestivalen med katten! :)


DON'T CRY, JUST SAY "FUCK U" AND SMILE

image description


Nu har jag fått datorn och den är äntligen klar att använda. Räknade ju med att få den på måndag eller tisdag, men nej, jag har varit sjuk hela veckan fram till igår, så på torsdag morgon sprang jag och lollo till datorteknikern på våran skola och hämtade den. Och vad ska jäklas då? Självklart har katten bitit sönder datorladdaren så den går ändå inte att använda.
Tur att mamma har en smart sambo som har lagat den åt mig.

Shit happens!

RSS 2.0