2013 - Årsresume

Det här året har nog varit ett av dom bästa hittills. Har varit med om så mycket som jag aldrig någonsin kommer glömma. Har lärt känna så mycket nytt folk, folk som är mer som mig själv. Trivs så himla bra med mina vänner och alla betyder så himla mycket för mig. Ibland får man såna där känslosamma moments när man bara tänker på hur tur man har som har så fina människor till vänner.
 
För någon dag sen tittade jag igenom en gammal Before I die lista, som det faktiskt finns en del av här på bloggen, och insåg att bara det här året har jag hunnit klara av 6 saker - One Direction konsert, färga håret rött, ligga under stjärnorna med en speciell, besöka London och där ingår även besöka ett Starbucks, plus en sjätte sak som jag håller privat. Och förutom det som jag just räknade upp har jag och mina vänner hunnit planera en road trip i sommar som jag hoppas blir av, även det var en punkt på min bucket list.
 
En av dom bättre sakerna det här året var att börja gymnasiet. Är inte alls lika skoltrött som jag var i nian längre, har mycket roligare skoldagar där jag får göra mer saker som jag tycker är kul. Fick dessutom en grym klass på köpet, och vi har så himla kul tillsammans.
 
Stolrace i korridoren, studioarbete och penselkastning i skogen. Lite av det bästa.
 
Vänster: Hos Liza i somras Höger: Vid vattnet hos Micke
 
Vänster: Myskväll på Linas altan  Höger: Promenad i Haparanda
 
Vänster: Käka vid vattnet i Haparanda Höger: Rolig kväll hemma hos Rebecka
 
Vänster: Lina och Micke Höger: Lotta och Rosti
 
Vänster: Micke och Suriya försöker laga mat Höger: Lina being Lina
 
8 Maj, Stockholm, Friends arena, One direction konsert med Liza
 
Ska bli spännande med ett nytt år, och nu siktar vi på ett ännu bättre 2014. Gott nytt år allesammans.

Ett par bilder från 2013

 
 

Nytt i kameraväskan

 
 
• Canon EF 50 mm f/1.8
• UV-filter
• CIR-PL filter

Torn in two

 
 
två från igår och en från idag
 
Igår hade vi julavslutning med klassen. Samlades i bildsalen på morgonen där vi fikade, ritade och svamlade.
Blev en del "dötid" eftersom vi hade en och en halv timma på oss att göra vad vi ville innan själva avslutningen i matsalen var, så vi gick runt lite i skolan och fördrev tiden.
Efter avslutningen firade jag, Lina, Adam och Sofie med lite kinamat och till och med efterrätt friterade bananer och glass på det.
 
Imorgon är planerna att ha ett litet julfirande med pappa och två av mina syskon, sen tänkte jag även åka till Lina och mysa lite där över natten med henne och Lotta.

Lina: "Vänta, vänta. Koala!"

 

I wanna see the way you move for me baby

 
random shit från veckan

Har haft en väldigt skön vecka, fått sluta tidigt en massa dagar och hoppat över flera andra lektioner, därför har jag hängt väldigt mycket hos Lina dom senaste dagarna.
I tisdags sov jag i överkalix där vi svamlade på som vanligt då jag dampade över ett spel och hade högläsning för att han inte orkade plugga själv.
 
Idag har jag i princip bara tagit det lugnt, varit ett tag hos mormor och morfar innan jag åkte till Lotta och umgicks med henne och Lina. Vi pratade en hel del både med varandra och annat random folk.
 
Så himla skönt att vi bara har en skolvecka kvar. En vecka kvar av min första termin på furuhedsskolan, helt sjukt hur snabbt det har gått samtidigt som det känns som en livstid sen vi började.

Ta mig tillbaka, helst igår

Måste bara få gnälla lite och säga hur mycket jag saknar London, världens bästa ställe, jag SKA tillbaka ♥♥
 

More than a feeling

 
Hade kul med klassen i studion idag. Det är vid såna här tillfällen man känner att man har en sjukt bra klass!

RSS 2.0