well guess what, fuck you right back

Vill bara säga att jag är redigt jävla less på en del människor som alltid tar tillfället och slänger in små taskiga kommentarer eller är allmänt dryg. Om det nu är så att ni inte vill vara mina vänner behöver ni inte låtsas som att ni vill heller. :):):):):):)

The one who never sees the truth


Spikes

 
Yes, idag har dom kommit. Mina älsklingar.

Myser


Keep your feet on the ground, when your head's in the clouds

 
 
 
 
 
Kan ju inte annat än le när jag ser dessa bilder. Hur kul hade vi inte? Nattpromenader, bastun, stranden, "minipartyt" första kvällen när vi dansade till mix megapol, min och malins proiga tur med moppen, när vi låg och pratade om helt sjuka saker innan vi skulle sova, våra sjuka namn vi kom på - hirvi svirr, malen malen, älgen miranda, ruben räv. Herregud säger jag bara! Oförglömligt :')

truths

Jag hatar när någon är negativ mot allt och aldrig kan se framemot saker.
 
Precis idag har jag haft min tungpiercing i 5 månader, och jag ångrar inte en sekund att jag gjorde den. Den är "so me"!
 
jag hade ätit en blå klubba ja
 
Jag ser så himla mycket framemot sommaren och alla planer! 8 maj i Stockholm med Liza och se våra älsklingar, sen på sommarlovet åker jag och Vickan till Liza och bland annat kommer vi åka in till stockholm igen för en shoppingtur, sen kommer Liza med hem, trästocksfestivalen, luleå kalaset och allt jävla kul man kan tänka sig. Det här kommer bli vår sommar.
 

Jag blev jättenöjd med mitt röda hår och har inga planer på att färga tillbaka till blont, än, men jag vill dock ha ännu rödare.
 
 
Jag är rädd för att tappa kontakten med vissa av mina vänner när vi börjar gymnasiet.
 
Jag längtar som fan till mina JC spikes ♥ kommer.
 

Snart mina


RSS 2.0