and i'll be gone tonight

 
 
går på repeat

Äntligen har vi fått lov, obeskrivligt skönt. Den här veckan ska jag bara vara hemma, umgås med kompisar och SOVA. På lördag däremot, då bär det av mot London.

3 klassbilder

 
 
 
Min klass -1 person. Såhär kul har vi.

Men vad spelar det för jävla roll

 
 
 
Några bilder från igår och idag, mina söta vänner
 
Hade en mysig kväll igår med mina härliga vänner, älskar när vi alla är samlade!
Vi var allihopa fram till vid halv 11 någon gång då hälften åkte in till kalix och spenderade natten där. Fick kvar en sovkompis här med mig och det var ju inte helt fel!
Idag väckte Tim oss vid 11 då vi gick upp för att ta oss in till kalix och umgås lite med dom andra innan några skulle iväg med bussen vid 3. Kvar blev jag, Lina, Micke och Tim så vi gick tillbaka till Lina och såg lite av en film innan jag åkte hem.
Nu ikväll har jag pratat lite med Liza och nu tänkte jag gå och duscha och sen sooovaa!! så skönt.

I wanna hide the truth

Sånt här gör jag i brist på annat kul att hitta på.
Just nu ligger jag bara och väntar på att mina vänner ska komma hit. Har städat mitt rum hela morgonen eftersom det såg ut som ett bombnedslag, så lite nytta har jag allt gjort!
Från en sak till en annan, igår kom ju första snön som ingen egentligen kan ha missat. Jag verkar vara den enda som bara tycker det känns så himla jobbigt, är iiinte redo för vinter.
Aja idag är det i alla fall precis 2 veckor kvar till london och jag taggar typ sönder.

cause we fit together like two pieces of a broken heart

 
Såhär ser min tisdagskväll ut. Lite panikplugg i sista stund, tur att jag precis fått ett telefonsamtal av en vän som fick mig på lite bättre humör. Ska till imorgon kunna 24 ministrar och 9 partiledare utantill, och ska dessutom utifrån bilder kunna säga vem det är, vad dom håller på med och från vilket parti dom är. Omöjligt.

when the best part of me was always you

 
vi är alltid glada
 
Natten har jag spenderat hemma hos Lotta tillsammans med henne och Lina. Det var faktiskt ett tag sen det bara var vi och det kändes väldigt skönt att få prata ut om allt!
Kvällar som den här har vi allt för sällan, det måste vi bli bättre på!

25 days to go


What didn't kill me never made me stronger at all.

 
 
 
Den här helgen har gått sjukt snabbt och hade gärna fått vara lite längre.
Som sagt så kom ju Rosti och Suriya hit i fredags och har varit här till idag. Igår var vi in en sväng till Kalix för att umgås med Lina, Micke, Lotta och Lollo och på kvällen så var vi ut en sväng på töres gator innan vi gick hem för att se en film som ingen i princip såg eftersom vi somnade.
Idag har vi bara tagit det lugnt. Jag och Suriya följde Rosti till bussen någon gång vid 3 och efter det har vi bara legat och sett film och svamlat på allmänt.
Känner mig inte alls speciellt taggad på skola imorgon, men tur nog har jag veckans kortaste dag och slutar 11.20, skönt!

and in the morning, i'll still be with you

 
Av någon anledning var det här en av dom jobbigaste skoldagarna på länge även fast vi knappt har gjort något ansträngade. Började dagen med ett matteprov som gick hyffsat bra ändå tror jag. Efter det har jag bara haft nk, bild och musik. Hur som helst har jag bara gått runt och längtat till att få komma hem.
Just nu sitter jag bara och inväntar Lotta som ska komma hit på något tag, efter det går vi och möter upp Suriya och Rosti som ska sova med mig ikväll. ;)
Mys!

Dagens fotoutflykt

 
 
 
 
 
 
 
Några av bilderna som togs på fotoutflykten med naturfotografen Anders Geidemark idag!

I wanna break these walls

 
 
två från igår
 
Idag började jag dagen med att försova mig lite, heja heja! Helt sjukt hur seg jag har börjat bli på morgonen.
Gick full dag idag, dvs 8.00-15.30. Direkt efter skolan gick jag till gymmet och körde ett kondition + benpass. Skönt! Funderar även på att ta en springtur ikväll men får se hur det blir med den saken.
Blev även hyffsat glad när vi fick veta idag att en fotograf ska komma till kalix och alla esteter ska på föreläsning hela dagen imorgon, sen på torsdag ska vi även på fotoutflykt tillsammans med han. Tror det kommer bli riktigt kul faktiskt!

RSS 2.0