26.08.14

 
Andra skoldagen avklarad och idag stod friluftsdag på schemat så den har spenderats på vassholmen. Var inget vidare kul och dessutom sjukt kallt och enda stället vi kunde vara inomhus på var en knappt isolerad loge. Negativa Sanna. Något som däremot var kul var att vi tillfälligt fick en ny tjej i klassen idag, en utbytesstudent från Australien, som kommer vara med oss fram till jul. Alltid kul med nytt folk, även om inte så många har vågat sig på att prata med henne ännu. Dags att börja öva på engelskan eller? Åker ju dessutom till Wales på inte mindre än 12 dagar! Det känns helt okej 👌

Svart & Silver

 

18.08.14

 
Senaste dagarna har inget utöver det vanliga hänt. Har spenderat en del tid på att träna inkallning och andra kommandon med Milou och det gör mig faktiskt lite stolt att han är så fruktansvärt lättlärd. Riktigt kul är det! Har även försökt vara en bra dotter och dela min pappas intressen genom att spela gitarr med honom, tror det glädjer honom även om det inte går så bra såhär i början haha! Med mitt tålamod är det ett riktigt helvete att lära mig såna saker. Förutom det har jag hunnit träffa Lina och haft lite kvalitetstid med henne på kina vilket inte var helt fel. Igårkväll hämtade Jonas mig i töre och så blev jag hos honom över natten till mamma hämtade mig vid 12 idag och så lunchade jag med henne på myggan.
 Idag är det alltså en vecka till skolan börjar och det är lite blandade känslor. Ska bli kul att träffa alla igen men det här med tidiga morgnar, det är inte riktigt min grej.

MilouSenaste tillskottet i familjen, vid namn Milou. Lite ont i hjärtat gör det allt, att veta att det i framtiden inte kommer vara Karl och Mozart längre. Karl är inte den som tycker om att vara ensam därför behövde han snarast en kompis. Visst är han söt, men kommer ta ett tag att vänja sig tror jag. Men det blir nog bra.

Sov gott min älskade

 
Igår hände något som absolut inte fick hända. Efter en längre tid med ryggskada beslutades det att vår hund Mozart skulle tas bort. Min älskade älskade hund. Det är inte förrän nu i skrivande stund som jag har tillåtit mig själv att vara ledsen. Jag är lite av en sådan som pressar bort mina problem till jag är ensam, då det istället slår tillbaka dubbelt så hårt.
 
Jag hoppas verkligen att han har det bra nu, min fina. Vila i frid. ♥

and after all, you're my wonderwall

wonderwall; someone you find yourself thinking about all the time, the person you are completely infatuated with

haft en kul dag med jonas med en hel del skratt och svammel, fick dessutom den finaste teckningen som någonsin skådats, går ej att förneka.

Spontanköp

 Sa hejdå åt min trogna vän s2:an och införskaffade mig en 5s istället. Ren impuls.

RSS 2.0