2014

Hur snabbt har inte det här året gått egentligen? Helt sjukt när man tänker tillbaka och inser hur mycket som har hänt på så himla kort tid. Mitt liv ser väldigt annorlunda ut idag än det gjorde för ett år sen. Jag har bytt ut stor del av mitt umgänge, vinkade adjö till en av mina så kallade bästa vänner i början av året, valde bort människor som fick mig att må dåligt och ger istället allt till de som får mig att må bra. Jag har lärt mig vad lycka innebär, men även vad det inte innebär. Samtidigt som jag varit väldigt lycklig har det även varit många kvällar av ångest. Såna kvällar då man inte ens förstår varför man är ledsen. Jag har svårt att vara ensam, ensamhet har kommit till att bli min största rädsla. Det är svårt att beskriva den här perioden, många blandade känslor. Försommaren var nog den period då jag var som lyckligast. Spenderade nästan varenda lediga stund med Lina och Lotta och det var även då jag träffade han jag idag kan kalla min pojkvän. Har så otroligt många bra minnen från den här tiden och jag var helt enkelt lyckligast i världen. Jag har även lärt mig att öppna upp mig själv, till viss del. Jag har lättare att prata känslor och säga hur jag egentligen känner, något jag för det mesta höll för mig själv förut. Jag har för första gången sagt jag älskar dig till någon, och jag är evigt tacksam att jag mött den finaste personen som finns.
he is not “mine”, 
I do not own him,
he belongs to himself, 
and 
I am blessed
that with all his liberty
he comes to me,
day by day,
he comes to me, 
as I go to him.
 
 
Gott nytt år.

-
Min fina


Efter att ha varit borta i ett halvår har molly äntligen kommit hem. ❤️

Julafton
Julnaglar #2

Även mamma har fått sina naglar fina inför julafton ☺️

Vinter- och julnaglar

1. Lina fick sina naglar vinterfina
2. Gjort nya julnaglar, lägg även märke till den fantastiskt fina ringen jag fått av världens bästa pojkvän ❤️


Röd ombre

Körde spontan förändring igår, nöjd ☺️

du bara ler och säger att allt är okej, för det där att visa känslor har ju aldrig riktigt varit din grej
Fullkomlig lycka är inte vanligt, ens i våra minnen

Ni vet när man gått runt så länge med massa tankar utan att få prata, och sen händer en strunt sak och helt plötsligt kommer allt bara tillbaka som en jävla tsunami och livet känns helt plötsligt kasst och meningslöst och man undrar varför folk ens vill ha någonting med en att göra för man duger inte till någonting och sen tar paranoian över och man funderar på om folk egentligen bara utnyttjar en? När det gör ont i hela magen och huvudet värker av alla funderingar och man kämpar så jävla hårt för att inte bryta ihop. Ja, precis så känner jag idag.

Nytt

 
Fått hem lite nytt nödvändigt, nu blir det att fixa julnaglar 🎅
 
• Builder clear gel
• Color gel Ruby red
• Nageltejp x10 i olika färger
• Banana boomerang file 180/100

Första december

Äntligen december månad, en av de bästa enligt mig. I helgen har jag hunnit med en del julbakande med Jonas, umgåtts med Lina och även varit en sväng på julskyltningen. Vet dock inte om jag tycker att den hade så mycket att bjuda på. Brukar vara större än vad det var i år. Igår hade jag och Jonas ensamtid och passade på att ha myskväll med bubbelbad och bastu, perfekt avslut på helgen 👌

RSS 2.0