I know I'm bad news

 
Efter en hel kväll full av stress, skrikande och spring fram och tillbaka har jag äntligen landat i sängen framför tvn. Även om det har varit jobbigt har det samtidigt varit kul, och helt klart värt pengarna för 4 timmars arbete. Om jag kommer ihåg rätt räknade vi med att ha fått ihop minst 3000 + en hel säck med pantburkar. Katshing i klasskassan! Vi hade tur som fick andra människor med oss utifrån klassen, annars hade det nog gått åt helvete.

Stolta esteter!

Bilden är fotad av min lärare Catrin
 
I år var det vi fyra som fick se våra statyer stå på hedersplatsen, nämligen rondellen mitt i stan. Sorgligt nog står bara min löpare och Linas torn kvar på grund av det varma vädret. Jag klagar inte, absolut inte!! Men för mig hade gärna skulpturerna fått stå kvar några veckor till.

Fixar naglarna

 
Slut batteri i kameran så dessa urkassa mobilbilder fick duga.
Och ja jag använder datorn som bord för att jag är för lat för att lämna sängen.

And if we should die tonight, we should all die together

 
Gårdagen och natten spenderades hemma hos Elin med Adam, Lina och Sofie. Efter skolan gick vi ner på stan och satte upp de sista affischerna inför discot nästa helg och passade även på att handla massa flott. Alla blev dock så jävla mätta efter middagen så det förblev orört. Vi beställde nämligen ett mål chickennuggets var och skulle sen dela på en stor strippsmeny, men istället fick vi en stor sticksmeny som är nästan samma sak som nuggets så vi satsade ju nästan på att äta ihjäl oss där. Men vi hade det ganska mysigt i alla fall och pratade i flera timmar om allt mellan himmel och jord. Såna här kvällar borde vi ha fler av!

Isvecka

Några bilder från idag och igår
 
Igår började vår isvecka och redan idag på morgonen blev jag klar med min första skulptur. Vi i klassen (eller ja, 5/7 i klassen) valde att göra olika schackpjäser, och jag gav mig in på att försöka göra löparen, men som ni ser på de två första bilderna är den inte alls lik. Skyller på att det är första gången någonsin jag gör en isskulptur.
Jag har även hunnit göra mig illa på den här korta tiden. Vet inte exakt vad jag har lyckats med, det enda jag vet är att det gör sjukt jävla ont och att jag bara vill grina när jag har använt händerna ett tag.
Nästa skulptur jag gör hade jag tänkt att det ska vara ett hallon högst upp och lite olika mönster på resten, men den där hallon-idén får vi se vad det blir av, känner jag mig själv så lär det väl se ut som något helt annat än planerat.

Paket

 
 
 
 
 
 
 
Äntligen har jag fått mina saker som jag har väntat på i 4 veckor, kunde inte bli mer nöjd. Har stått hela kvällen och drägglat över mina glitter. Käääärlek.
Paketet innehöll alltså:
• 12 burkar med lite större/grövre glitter
• 50 burkar med glitter i puderform
• Rhinestones i 12 olika färger
• 5-pack av dotting tools
• 10-pack av buffer filar

Valentines day blah blah

 
Så var det alla hjärtans dag igen, och jag ska göra absolut ingenting. Hade inte varit helt fel att hitta på någonting men vet inte vad. Skrev lite med Liza och fick fälla några tårar när hon skrev att hon hade vela vara med mig. Usch vad jag saknar henne.
 
För övrigt fyller min pappa hela 50 år imorgon, så grattis till honom. Älskar dig pappa ♥
 
 

London är kärlek

 
snälla ta mig tillbaka helst nyss

100214

For på en snabbvisit till Luleå för ett besök hos tandläkaren. Tänkte passa på att springa in på h&m och köpa ett par svarta jeans, men ut ur butiken kom jag sen med lite allt möjligt - förutom just svarta jeans. Typiskt mig.
 
ja jag är för lat för att ta egna bilder

Stop the tape and rewind back to 2010

Kollade igenom min dator och hittade bilder från denna kvällen och insåg hur mycket jag saknar det. Ibland vill man bara spola tillbaka till 2010.
 
Idag har jag spenderat några timmar i morjärv med glatt folk. Alltid lika kul. Nu sitter jag och pratar med the dudes in my class och planerar musiklistan till barndiscot som vi ska hålla i i slutet på februari. Älskar att vi alltid är så seriösa ;) Imorgon har vi endast en lektion och då ska vi äntligen få framkalla våra analoga foton, resten av tiden som måste tillbringas på skolan ska vi sätta igång och arbeta med discoaffischerna som ska sättas upp nu i veckan tror jag, sen ska vi även hinna gå ner på stan och söka oss sponsorer. Mycket att göra, men vi får oss en rejäl peng i klasskassan så helt klart värt det!

"Ibland vill jag stanna upp. Ta vara på en stund och låta en sekund sträcka sig längre."


RSS 2.0