30.07.14Vaknade på ett lite mindre kul sätt i måndags. Lät ungefär som om någon smällde en atombomb inne i mitt rum och ur alla eluttagen blixtrade det för fullt. Åskan slog ner i huset och innan jag hade hunnit springa och dra ur alla kontakter hade modemet redan gått sönder. Roligare saker har man ju varit med om. Jag är dessutom sjukt rädd för åska och hade bara ren tur att jonas var här just då, annars hade jag förmodligen inte vetat vad jag skulle ta mig till. Nu får jag alltså ligga här i ungefär två veckor till utan både internet och tv, får försöka roa mig på annat sätt men det lär vi ju se hur det går. Arg.

så var det ja


but darling, stay with me

 
Dagarna i söderhamn var jättekul! Hann med att träffa en del av Lizas vänner, några svängar på stan och massa filmmys. Åkte tillbaka till nordmaling hem till min syster i måndagskväll och stannade två nätter där till det äntligen bar av hem mot kalix på onsdagen. Igår spenderade jag dagen på havet, annat gick inte att göra på grund av denna värmen alltså?! Står knappt ut. Borde inte klaga men detta är liiite för mycket för mig. På kvällen kom i alla fall Jonas och hämtade mig och sen spenderade jag natten hos honom. For hem vid 2 idag och sen dess har jag haft lite bebismys här med Alvin och bara tagit det allmänt lugnt vilket jag tänker fortsätta med, till jag förmodligen däckar av värmeslag.

16.07.14


efter ett par dagar i umeå hos syster och en dag i Sundsvall sitter jag nu på tåget mot söderhamn till liza. Saknar någon så jag nästan får ont i magen men känner på mig att vi kommer ha sjukt kul ändå, har massa planer så detta kommer nog bli jättebra!you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams

 
Födelsedagen spenderades i stort sett med familjen. Hann med en sväng till luleå för att provåka nya båten och middag på allstar innan vi begav oss hem rätt sent på kvällen. Väl hemma kom en väldigt söt en med rosor och choklad till mig och stannade även och höll mig sällskap, vilket inte kändes helt fel. Idag har jag legat i sängen halva dagen innan jag till slut drog mig upp och fixade mig för att åka till Lotta. Efter ett tag kom även Simon dit så vi har suttit och pratat lite och finglidit i månsbyn innan vi beslutade oss för att åka till Jonas och se någon film där.
Nu har jag precis landat hemma i sängen så nu ska jag bara ta det lugnt ett tag innan jag ska sova, ska verkligen sova ut nu för det är det ett tag sen jag har gjort! Godnatt.

Idag är det ingen vanlig dag..

..för idag fyller jag 17 år!

Fransk

 
Äntligen fått fixat lite naglar på mig själv 👌

RSS 2.0