You're the reason, the only reason

 
I fredags kom efterlängtade Liza hit! Det firade vi med lite myskväll och pratade om allt vi varit tvungen att ta igen sen sist vi träffades. Igår gick vi upp tidigt för att åka till luleå där vi gick runt på stan ett par timmar. Vart en rätt lyckad tur för mig och fick med mig en hel del behövligt! Mot kvällen kom Jonas, Danne och Lina och hämtade upp oss i töre och så for vi till piteå en sväng för att kolla läget där i brist på annat kul att göra. Var väl tillbaka i kalix någon gång vid 2 då jag och Liza for hem till Fia och stannade där över natten. Imorse lyckades vi försova oss med en timme så var bara stiga upp och börja gå direkt in mot stan för att hinna med bussen till töre 09:20. Har även hunnit med en sväng till ikea idag vilket inte var planerat utan hade hellre stannat hemma och tagit det lugnt. Det tänker jag då istället använda resten av dagen till, imorgon väntar jobb och känner verkligen nu att jag bara vill ha sommarlov. En vecka kvar!!!

What if the one who was meant for you was all along right in front of you

 
från veckan ↑
 
Måndag - torsdag den här veckan bestod mesta dels av jobb, men nu har jag gjort bort en av dessa tre jobbarveckor i alla fall! I torsdags kom Jonas och Danne och hämtade mig och vi åkte in till kalix för att göra Lina sällskap på strandängarna där hon var och jobbade under någon volleyboll kväll. Lite dött var det där men vi stannade en timma i alla fall till Lina slutade sen drog vi några varv runt kalix ett tag innan vi lämnade av Danne och Lina hos henne och åkte hem till Jonas och tittade lite film.
 
Igår var det ju midsommar vilket spenderades i risön där vi grillade, tittade på fotboll (!!) och hade allmänt trevligt.
Åkte mot Lina vid halv 12 där det blev att stanna över natten. Var en till såndär dag igår då livet kändes lite extra bra, och jag måste få säga ännu en gång att jag är lycklig.

18/6 02:41

 
18/6 02:41 föddes denna underbara pojke! Känns fortfarande konstigt att min bror har blivit pappa. Han som vi alltid skojat är min lilla storebror har nu ett eget litet barn. Hur sjukt är inte det?
 
Önskar de all lycka i världen och hoppas allt går bra i fortsättningen ♥

I'm all yours, if you're all mine

 
Igårkväll var det månsbyn som gällde med ett par fina människor. Satt ute halva natten vid elden och pratade och hade trevligt. Avslutade natten vid 3 då vi började dra oss upp mot Lotta där vi iofs fortsatte sitta och prata ett tag innan vi däckade. Imorn väntar jobb 8-11.30, fick en mjukstart eftersom handledaren skulle iväg vid lunchtid. Skönt!

13.06.14

Student & studentlunch
 
Imorse fick jag tvinga mig upp för att sista dagen innan sommarlov dra mig mot skolan. Fick sällskap av Jonas igårkväll så blev rätt sent, hann sova ungefär tre timmar innan det var dags att dra iväg så var rätt så död på morgonen kan jag säga. Efter att vi dukat klart i matsalen gick vi dock till studion och fick sova ett tag i soffan för att orka med lunchen. Lunchen gick jävligt segt eftersom vi blev instängda i ett rum och inte fick sitta med studenterna, men nog hade vi det trevligt också. Hann även med att kolla utsläppet innan jag åkte hem vilket var kul. Nu överväger jag starkt att ta en pn ett tag och sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på!

By thinking of the simple things you say to me, you keep me wide awake

bilder från senaste
 
Känns som att jag har hunnit med en hel del senaste dagarna bara. I tisdags tillbringade jag kvällen/natten med Lina och Lotta och bara myste på och snackade om allt möjligt. Onsdag spenderade vi väl dagen på ungefär samma sätt fram till vid 5 då Lotta skulle iväg så jag och Lina följde henne ner på stan där vi även stannade för att vänta in balen. Så mycket roligare att se nu när man vet vem alla som går är och dessutom har vänner som gick.
Efteråt fick vi lite sällskap hemma hos Lina och satt och såg tv och tog det allmänt lugnt. Blev en hyfsat sen kväll så idag vaknade vi inte förrän 9:15 så blev ungefär två timmar sen till skolan, var bara att jobba på direkt (eller så smyger man undan och sover i studion). Blev på skolan hela dagen så Hasse och Catrin bjöd på thai mat vilket inte var helt fel. Hann även med avslutningen så nu har jag officiellt sommarlov, förutom att jag faktiskt ska på skolan imorn och ställa i ordning inför studenten. Förstår inte varför allt ska vara vårt jobb, men får väl hoppas att det lönar sig! Nu sitter jag med en hårfärg i håret och ska förhoppningsvis bara vara hemma och ta det lugnt resten av kvällen.

:):))

 
Haft en rätt mysig helg med några vänner. I fredags kom Lotta hit och sov med mig eftersom jag var själv, på kvällen fick vi även sällskap av Jonas och Simon som kom och såg några filmer med oss. Igår drog jag mig mot kalix för att umgås med Lina och Lotta, gick något varv runt stan innan vi landade hemma hos Lina och satt där ute några timmar och snackade. Lotta for hem vid 11 och ett tag efter det fick vi sällskap igen av Jonas och Danne som tittade förbi ett tag. Idag har jag och Lina legat i sängen hela dagen och sett på lite nostalgiprogram på tv och haft allmänt mysigt. Livet känns gode bra nu, sommarlov på mindre än en vecka och jag är allmänt lycklig.

One more night, one more time

 
Precis landat hemma i sängen efter en bra kväll i Kalix. Tillbringade först ett par timmar på folketshus där vi hade estet 20 års jubileums vernissage, bjöds på valhall buffé och annat gott. Efteråt promenerade jag, Lina och Lotta till näsbyn för att umgås lite med ett par pojkar. Spelade kubb, snackade, gick ner på strandängarna och satt där ett tag och pratade med annat folk innan vi följde med Lina en bit hem och efter det har vi bara tagit det lugnt.
Efter 1 någon gång kände jag att det var dags att börja gå mot djuptjärn, så fick ett sällskap med mig största biten av vägen. Nu ska jag packa ihop lite kläder eftersom jag drar mig mot ryssbält imorn och sen sova, så skönt! Godnatt.

01.06.14

 
Hade en superbra dag igår med härligt folk. Hade lite tjejmys på dagen med Lina, Lotta och Sofie. Gjorde fajitas till middag och satt och pratade, lyssnade på musik och svamlade på allmänt. Mot kvällen kom Simon, Jonas och Danne förbi och stannade ett par timmar. Helt klart lyckad kväll!

RSS 2.0