Sometimes before it gets better, the darkness gets bigger

 
Fredag - Kina med Lina och Lotta, efter det lite prat på strandängarna och sen en promenad runt kalix
Lördag - Steg upp före fan och åkte mot umeå till systeryster, hälsade på djuren, solade och lekte med barnen. På söndagen firade vi morsdag och överraskade med en jordgubbstårta.
Idag - Blev ett barn igen och hängde med Adam och Sofie i lekparken på strandängarna

Grattis Lotte!!

 
Min sexiga bestisfestis Lotta fyller 17 år idag! Grattis bae 😘

Thanks for the memories, even though they weren't so great

 
Igår tillbringades första halvan av dagen på musikens hus där vi hade redovisning av arbetet i estetisk kommunikation, och hojja säger jag bara haha så hemskt men samtidigt skrattretande. Efteråt for jag en snabbis till morjärv med pappa innan det bar av mot månsbyn för att umgås med Lotta och Lina. Vi tog det bara lugnt, satt vid vattnet ett tag, smed planer och pratade en massa och annat sånt som vi brukar göra. Nu ikväll blir det äntligen att flytta över möblerna till det nya rummet, ska bli så himla skönt.

faaaaan så bra!

 
sommarjobb fixaat

Har du också fattat till slut att den enda som kan rädda dig är du?

leker cool
 
Smet lite tidigare från skolan och tog 11.05 bussen hem. Var en väldigt lugn skoldag, först matte där det endast var vi esteter och sen satte vi oss och målade ett tag innan jag for hem. Har nu landat hemma i min säng i töre efter att ha spenderat två veckor i ryssbält. I helgen påbörjas nog att flytta mitt rum, ska inhandlas lite tapeter och även måla taket. Lär nog inte ta så länge eftersom rummet jag ska ha är ganska litet. Myyyys

Grattis Lena!!

 
Idag fyller min töntiga bästa vän hela 17 år, grattis ♥
Förresten jag har ännu inte fått tag på konsertbiljetter till dina idoler alcazar, men jag jobbar på det som jag lovade dig, puss ♥

can you tell me how we got in this situation? is there any other reason why we stay instead of leaving, and hurt instead of healing?

lånade elins bild
 
Gårdagens. Hängde med klassen på loppis som gick skitdåligt och senare myskväll med Liza med massa prat och lite filmtittande. Idag är jag inte på bra humör, fattar inte varför jag oroar mig över allt utan anledning?
 Inget att bry sig om. Nu ska jag ut med mina två fyrbenta på en långprommis, sen kanske det bär av mot kalix för att hälsa på Jocke och Angelina.
 

RSS 2.0