Stockholm dag 2


Dag 2 började vi med en grym frukost innan en andra shoppingtur på stan där vi även upptäckte att det tydligen var rix FM festival vilket var helt oväntat men kul. Fick se en del bra artister innan vi gick tillbaka mot hotellet, fötterna värkte som bara den så innan vi begav oss iväg mot Solna där vi bokat bord på Texas Longhorn var vi tvungna att ligga och tycka synd om oss själva ett tag. Väl i Solna var det ju inte det lättaste att hitta restaurangen, vi fick tjorva med lokaltrafiken mer än en gång innan vi faktiskt hittade. Typiskt turistiskt. 

Stockholm dag 1


Landade redan tidigt imorse och gick nästan direkt på espresso house för lite dryck. Eftersom vi inte fick checka in på hotellet förrän vid 3 var vi tvungna att kånka runt på väskorna ett tag men det har ingen dött av. Lunch blev i alla fall på tgi fridays i fina kungsträdgården där vi satt ett tag för att fördriva tiden. När vi  äntligen fått checka in var vi tvungna att ta lite taktikvila innan vi än en gång gav oss ut på stan. Lite shopping och sedan en drink innan middag på Vapiano, tror jag ätit mitt livs bästa pasta, så gott! Kvällen avrundade vi på gröna Lund där vi gav oss in på att åka insane, och ja det var verkligen insane. Det är inget jag gör om igen, pulsen i 120 hur länge som helst efter vi stannat men vi fick faktiskt skratta lite åt oss själva också där vi satt och hyperventilerade. Var i alla fall en toppendag i huvudstaden.

Klassdag


Dagen spenderades idag på bjumis med klassen, grillade och själv tittade jag på medan andra badade. Galet kallt var det i vattnet enligt mig. Var i alla fall kul att få hitta på något med hela gänget igen. Idag och kommande helg väntas jobb (ovanligt?!) men hade även tänkt hinna med lite sol förhoppningvis!

19.08.15

 
Idag fyller denna snyggingen ↑ hela 20 år och officiellt icke tonåring längre. Det är sista sommarlovsdagen och den kommer gå åt till jobb ett par timmar och sen fira mitt hjärta. Imorgon påbörjar vi sista året av tryggheten. Hur snabbt har det inte gått? Det var typ förra veckan jag satte min fot på furuhedsskolan första gången. Helt sjukt.

03.08.15


Den här helgen har verkligen gått fort, alldeles för fort. Började den med att åka till trutskär på fredagkväll, hade en liten kräftskiva och satt runt elden och myste i mörkret. Tog även kanoten en sväng till frevis och gick en promenad där. Natten spenderade vi i ett tält och på morgonen vaknade vi av att regnet smattrade mot tältet. Vi åkte hemåt redan vid lunchtid och då har jag nog aldrig uppskattat min säng så mycket som då. Att sova i tält är mysigt men campinglivet är inte riktigt något för mig.  På kvällen myste vi ner oss i soffan till en av dom nya Johan Falk filmerna och chokladdoppade jordgubbar. Det är kvällar som dessa man borde ha fler av.

RSS 2.0