28.12.15


Har ju gått och blivit med bil förra veckan! Julafton var bra, åt först en mysig frukost med familjen och efter det begav jag mig mot Kalix för att träffa Jonas. Sen rulla det på som vanligt, självklart såg vi Kalle anka och åt julbord och sen kom tomten till barnen. Mot kvällen tog vi det lugnt och såg film i soffan.

Idag har jag jobbat som jag gjort största delen av det här lovet, egentligen borde jag ta itu med allt plugg jag har att göra men finner absolut ingen motivation till det. Hade ju velat hinna med mellandagsrean men ser inte ut som att det blir av. Blir internetshopping för mig.

Julnaglar
Han är kärlek
December och julkänslor

Söta Alvin förra julafton❤️

Idag var jag och min fina mamma och handlade i Luleå. Med oss hem fick vi en del julklappar och även lite fint till en själv. Tycker det är så himla mysigt på stan nu, julmusik överallt och tomtar som går runt i galleriorna samt all belysning i vintermörkret. Julen är det enda positiva med vintern och december är den enda nödvändiga vintermånaden, efteråt kan det lika gärna bli vår på en gång. Om det är någon som hatar kyla så är det jag. Snart är det nyår också. Jag får en klump i magen när jag tänker på det. Förra nyåret var inte det jag hoppats på och jag får fortfarande tårar i ögonen när jag tänker tillbaka. Har nog inte känt mig så ensam på länge som jag gjorde då. Kan inte mer än hoppas att det vänder det här året.

RSS 2.0