"Jag hoppas att jag får somna med hans andetag i min nacke för varje dag i resten av mitt liv. Han, som har kommit att bli min favoritperson. Vill göra allt med honom. Inte bara leva, utan även vara vid liv. "

26.01.15


Haft en riktigt bra helg. Fredagen spenderades med Liza och Victoria, åt fajitas, pratade massor och tog igen missad tid. Under lördag bakade jag semlor med Jonas som blev riktigt lyckade och sen mot kvällen styrde vi mot Kalix för att fira Victorias 18-årsdag. Blev en riktigt kul kväll och träffade folk jag inte pratat med på länge. Igår fick det däremot bli en lugn hemmadag, en liten skotertur med Jonas och sen en tidig kväll. Otroligt skönt!

-

Det är så jävla tragiskt hur vissa människor kan trycka ner någon som redan nått botten.

6 månader

 
Igår firade vi ett halvår tillsammans, jag och min andra halva ♥

Olika nyanser av blått
12.01.15

1. Luleå - Modo matchen med Jonas, Lina och Danne.
2. Söndagsmys i soffan

Natten mot lördag blev en ovanligt lång natt, var lite småjobbigt vid tillfället men såhär i efterhand är det ändå något att skratta åt. Lördagen bestod av hockey och otroligt nog var det faktiskt kul att se det i verklighet även fast jag inte är det minsta lilla intresserad. Efteråt firade vi Luleås vinst med kvällsmat på Max. Söndag blev en hel mysdag, rörde oss mellan soffan och sängen och gjorde absolut inget vettigt, som en söndag ska vara. ;)

07.01.15


Under tiden jag inte har bloggat har verkligen inget speciellt hänt. Nyår är inte ens värt att nämna. Igår var jag och Jonas en sväng till Luleå på några affärer och sen åt vi middag på allstar vilket var väldigt mysigt. Idag har jag tagit igen förlorad tid med Lina och Sofie med massa prat och lunch på lyktan. Har för en gångs skull planer för helgen och livet känns snäppet bättre idag, förutom att jag har en sprängande huvudvärk och inget smärtstillande hjälper. Imorgon går vi tillbaka till rutinerna efter en sjukt skön ledighet och jag är inte ett dugg taggad på skola. Som tur är har vi kort vecka, skönt!

RSS 2.0