Tre veckor gamla

 
Dessa fyra småttingar tittade ut för drygt tre veckor sedan. Nyfikna och spralliga kattungar resulterar dock i väldigt orättvisa bilder, men söta är dom ändå.

27.06.15


Förra helgen besökte vi skärgården en hel del och spenderade mycket tid i båten. Alvin fyllde ett år och kalas hölls hemma hos oss utomhus, jättemysigt!
I veckan har jag även hämtat mitt schema och skrivit anställningsbevis vilket känns väldigt skönt. Schemat ser faktiskt helt okej ut, bättre än jag trodde! Jobbar mycket kvällar och helger men det kommer helt klart vara värt det.
Ikväll ska jag ta igen tid med mina vänner och sen får vi se vad resten av helgen har att bjuda på, hoppas på bra väder i alla fall!

Rhodos


Rhodos bjöd på många soltimmar och härliga kvällspromenader i staden, nu är vi i alla fall hemma och ingen var nog gladare än jag igår när Jonas hämtade mig på flygplatsen. Som jag längtat!

People dream of what you and me have found


Började helgen med att umgås med mina vänner i Överkalix, lagade fajitas, pratade och svamlade på massor. Tog en kort promenad under sommarens än så länge enda varma dag, gäller att passa på när det kommer. Så less på detta regn och denna kyla. Resten av helgen har jag passat på att mysa så mycket som det går med den bästa jag vet, åker nämligen mot Rhodos på så lite som två dagar och jag har ingen aning hur jag ska överleva en vecka utan honom.

RSS 2.0