Körkort

En sån frihet och lättnad, idag klarade jag äntligen körkortet! Känns såååå bra att kunna lägga ner tiden på annat än ständigt teoripluggande!

Hej alla glada!


Hej Jonas här. Jag gäst bloggar på Sannas blogg här och nu.  Tänkte jag skulle berätta lite om mig själv. 
Heter Jonas som ni just läste och Lindbäck i efternamn. Är från risögrund en by längs kustremsan i Norrbotten. Även kallad Sveriges knutpunkt. Tänkte jag skulle berätta om min händelserika vecka. 
SÄTT ER NER OCH HÅLL I ER. NU KOMMER DET!!!!!
I måndags vaknade jag bredvid min käraste tös. Sen åt jag en näringsrik frukost. Sen begav jag mig till gymmet för att träna inför beach 2016. Efter måndag kom tisdag en dag som
började exakt likadan som måndagen var. På onsdag började jag jobba på Norrbottens mek och rep i Luleå. Trött och sliten kom jag hem vid 5 och åt en god middag. Blev slappande framför tvn tills klockan slog 10 och därmed sängdags. Pigg och glad slog jag upp mina fina blåa ögon och full med motivation att utföra mitt mekarjobb med bravur. På veckans sista arbetsdag började man känna av tidig mornar och sena kvällar. Genomled sista arbetsdagen för veckan. På kvällen blev det att titta på idol. Efter det hade vi och  min käraste lite vuxen mys tills vi båda somnade. Det var allt för mig denna gång. Tack för mig. På återseende.  


08.11.15


Den här veckan har jag hunnit börja jobba på ett helt nytt ställe, det var ovant men kul och riktigt roliga människor. Förutom det så har jag och Jonas varit hundvakt och haft huset för oss själva så vi passade på att laga mysmiddag som fick bestå av tacos. Har även passat på att göra nya naglar då jag varit utan ett par veckor, väldigt nöjd måste jag säga!

Halloween 2015


Sent under halloweenkvällen befann jag, Lina, Sofie, Jonas och Danne oss i sanatoriet i sandträsk. Självklart var jag räddast eftersom jag har förmågan att skrämma upp mig själv och vara på helspänn i såna situationer. Man har ju hört en hel del historier från detta sjukt stora gamla hus men vi fick tråkigt nog inte uppleva något. Det var i alla fall roligt att se det!

RSS 2.0