27.09.15


Hela den här veckan har jag och Jonas varit hus- och kattvakt till min syster som befunnit sig i Turkiet. Har varit mysigt att få vara för oss själva en del faktiskt. I fredags hade vi myskväll och lagade god mat, såg idol och myste på. Lördag morgon åkte jag, min bror och min pappa till Skellefteå och hem kom vi med en Cadillac coupe deville 73, riktigt kul och ser himla mycket framemot bilutställningar och träffar till sommaren! På kvällen umgicks jag en stund med Lina och Sofie och satt och pratade om allt möjligt, trevligt!

I didn't have to die to go to heaven


Gårdagen blev reunion med högstadiegänget. Det har gått ungefär 2 år sen vi sist umgicks men när vi väl satt där var det som om ingen tid alls gått. Vi åt fajitas och tittade på idol, pratade en hel massa och hade väldigt trevligt.
Idag tar jag och Jonas en välförtjänt myskväll med hotellmys och middag på cg's där vi delade på en "mixed grill", otroligt gott! Han är så fin min pojke, helt enkelt bäst.

Pretty in pink


Länge sen jag visade naglar, dessa gjordes i alla fall igår ☺️

Stockholm dag 3


Tredje och sista dagen i huvudstaden tog vi en promenad i gamla stan, gjorde något jag velat göra hur länge som helst - nämligen låsa fast ett hänglås i en bro (trenden som uppstod vid pont des arts i Paris) och så åt vi väldigt god mat innan vi begav oss mot Arlanda. Resan har verkligen varit jättemysig, hade inte kunnat ha det bättre.

RSS 2.0