London 2k17

 
London var superbra och vi har haft underbart väder, sol mestadels av tiden och väldigt varmt. Har hunnit med en del shopping, madame tussauds och lite andra sevärdheter. Bäst av allt var att få uppfriska minnet hur det känns att gå på grönt gräs, längtar såå himla mycket efter sommar nu!! När vi landade i Sverige sent igår var det inte alls lika kul, meter av snö och kallt. Himla omväxling. När jag vaknade imorse var det dock roligare, och då pratar jag verkligen inte om snöovädret som var utanför fönstret, jag har nämligen äntligen fått en tjänst och kan nu titulera mig som bageriansvarig. Mina planer på utbildning till hösten lär alltså inte bli av.... men jag har hela livet på mig, och just nu är jag väldigt nöjd.

08.03.17

Idag var vi där igen. När vi steg ut ur hissen på plan två kände jag att ögonen tårades. Där var bordet som vi suttit vid en sen vårkväll för knappt ett år sen, då vi alla försökt hålla hoppet uppe men min mamma sa "hon har börjat få morfin nu, då är det inte länge kvar". Nog visste vi alla vad som väntade egentligen, det var bara ingen som ville inse det.

En bit längre in i korridoren passerade vi rummet som vi spenderat så många timmar i, dörren stod öppen men i sängen låg en helt annan kvinna. Tänk om den kvinnan visste att i hennes rum har vi alla stått och kramats, viskat hejdå och strykt vår iskalla mormor på kinden.
Ännu en bit längre in i korridoren stod en annan rumsdörr öppen, och i sängen låg en välbekant man. Han som också, den sena vårkvällen för knappt ett år sen, stått och tagit farväl av mormor, hans livskamrat.


RSS 2.0