Blue silver stiletto

 
Dessa gjordes förra helgen, mina första naglar gjorda med mall.

24.11.14


I lördags firade vi Alvins dop, en av väldigt få dagar då båda sidorna av min familj samlas vilket är kul. I övrigt har inget utöver det vanliga hänt. På kvällen umgicks jag med Lina ett tag, fick ventilera mig lite hos henne eftersom jag inte var på det bästa humöret och sen tog vi en promenad runt Kalix. Faktiskt ganska skönt att ha lite ensamtid med henne då och då. Söndag var en helt vanlig dag, tog en promenad på isen, brakade igenom, blev nerbrottad i snön och skrattad åt. Alltså inget ovanligt.

15.11.14


• 1. Middag med bra folk hos Lina • 2. Julpyssel med Jonas och Isabell • 3. Chokladpavlova jag bakat till mammas födelsedag •

I torsdags hade vi äntligen middagen för utbytesstudenterna som vi planerat in hur länge som helst. Blev lite sista sekund eftersom en av dom faktiskt lämnar Sverige idag, vilket är tråkigt. Efter middagen gick jag till Jonas och pysslade med han och hans lillasyster, har inte gjort sånt på åratal så det var faktiskt rätt mysigt. Igårkväll stod bakning på schemat och jag tror inte att många vill vara i närheten när jag står i köket. Mitt tålamod är inte det bästa om man säger så. Blev en del irriterad och möjligtvis lite högljudd då och då. Resultatet blev i alla fall bra, tur nog. Idag har jag inte gjort nånting, tagit det lugnt och umgåtts med världens bästa mamma som fyller 48 idag.
 
 
Bjuder på en extremt jätteful bild, älskar dig mamma. ♥

09.11.14

Det bästa jag har.

Haft en väldigt bra helg som gått alldeles för snabbt. I fredags hängde jag lite med Lina och hade mys framför tvn ett tag innan vi begav oss till Danne där dom hade tremannaparty. Tror både jag och Lina fick skratta rejält den kvällen. Var där i ungefär 2 timmar innan jag och Jonas gick hem och la oss. På lördag blev det att vakna tidigt och åka till Luleå med Lina för shopping, var riktigt trevligt för det är inte ofta man umgås själv numer. Idag kom hon även förbi för att få sina naglar fixade så har fått sitta och pilla med det ett tag under förmiddagen. Är nog bland det roligaste jag vet att få fixa andras naglar! I övrigt har jag bara tagit det lugnt tillsammans med Jonas och ikväll åker jag till Töre för att hinna umgås lite med min pappa såhär på farsdag. Planen är att gå och lägga mig tidigt idag för att få sova ut lite, sköönt!

IG i självbild, självbilden är en flaska med bensin, kastar och krossar den ilska jag stängt in

 
 

Funky sparkle med silvrig accent
RSS 2.0