You don't know what it's like, welcome to my life

Idag är en dålig dag. Ovisshet är bättre än att få saker och ting bekräftat.

30.10.14

 
Höstlovet började i måndags och jag har ärligt talat inte gjort nånting. Hängt mestadels med denna pojken ↑
och bara tagit det lugnt. Inte ens sovmorgon har jag fått, utan blivit väckt 7 varje dag av mina fyrbenta små djävular när jag varit hemma själv med dom. Imorgon blir det en andra sväng till vårdcentralen och sen till Luleå, sen får vi se vad resten av helgen har att bjuda på!

Nytt

 
• Sparkling gel Funky
• Crisp gel Lilac
• Crisp gel Silver
• Builder clear gel
• Sanding block 100/180/180
• Banana boomerang file 180/100
• 2 x Nail forms 10 st

INTE OK

Under en lång tid har jag fått konstiga kommentarer av "anonym" på min blogg. Fick även detta på min blogresponse. Under 4 månader fick jag ca. 800 frågor och då hade jag inte ens svarat på hälften av alla jag fick. Hamnade på andra plats på topplistan för mest frågor under ett år, så jag valde att ta bort mitt konto för att bli av med detta.
 
Fick även mycket skit om folk i min närhet, att min bästa vän är ett svin som utnyttjar killar och byter varannan vecka, att min mamma skulle bli våldtagen, att min pojkvän är en player och "vad får dig att tro att han är seriös mot dig?". De taskiga kommentarerna om mig själv skrattade jag bara bort. Förstår inte varför denna någon tror att man skulle ta åt sig av en anonym stalker, finns inget fegare än att sitta och skriva anonymt skit åt någon. Kom fram till mig face to face om du har problem med mig så ska vi nog komma fram till en lösning :)
 
Idag tog denna "anonym" dock ett steg för långt, när jag loggar in och får se denna kommentaren:
 
Det här är inte okej. Detta klassas som mordhot och jag tvekar inte en sekund på att polisanmäla detta. Som du ser själv har jag ditt IP, tro aldrig att du är anonym på internet för du är lättare att spåra än du tror. Det är dig det blir pinsamt för i slutändan.

Do you got room for one more troubled soul?

Ikväll passar jag på att ta lite kvalitetstid för mig själv med tända ljus och tv tittande.
 Kan behövas det också ibland ☺️Crispy blue
Fredagkväll

Fredagkväll och idolmys i soffan med Milou och Jonas, kan inte bli bättre 👌Att leva och inte bara vara vid liv

favoritpojkar♥
 
Ännu en vecka som börjar ta slut och det ska bli såå skönt med helg. Efter skolan sätter jag mig i bilen med pappa och systeryster och rullar mot Umeå där jag blir kvar till på söndag vilket säkert blir kul. Veckan som gått har jag hunnit med barnvaktsittande, plugg och annat nödvändigt. Försöker framstå som produktiv men sanningen är att mestadels av tiden har jag faktiskt sovit, som vanligt. För övrigt är det två veckor kvar till lovet, det ska bli en förbannat välförtjänt ledighet!

05.10.14

 
Hade en liten fotosession idag där min fluffiga fyrbente vän fick agera modell

Klassbilder

 
Vi dissade skolfotot och gick in i studion för att ta en egen klassbild istället, inte helt 100% seriösa kanske. Som vanligt.

Rena klagomål

 
Från senaste uppdateringen har tiden mest bestått av sova, skola och sova ännu mer. Börjar misstänka att mitt järnvärde inte är på topp pga denna trötthet så imorgon tar jag en kort skoldag och gör ett besök på vc för att kolla upp det samt min hela tiden återkommande halsfluss. Har jag tur är jag kvitt den nu men känns inte helt 100% på den fronten.
 
Idag känner jag mig rätt klagorik och negativ. Ovanligt? Kanske inte. Är less på konstiga tankar, skeva uppfattningar och övertänkande. Har lärt mig att man sorgligt nog aldrig blir helt nöjd, gällande allt egentligen.
No questions på det, tack.

RSS 2.0